Η Μπαρτσελόνα «έχασε» τον Χουλιάν Αραούχο λόγω καθυστέρησης 18 δευτερολέπτων στη μεταβίβαση των εγγράφων, που χάλασε τη μεταγραφή.

Απίστευτο κι, όμως, αληθινό. Η Μπαρτσελόνα δεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Χουλιάν Αραούχο για… 18 δευτερόλεπτα καθυστέρηση.

Ειδικότερα, οι «μπλαουγκράνα» είχαν έρθει σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για την απόκτηση του Μεξικανού, Χουλιάν Αραούχο, ωστόσο μια καθυστέρηση 18 δευτερολέπτων στη μεταβίβαση των εγγράφων, χάλασε τη μεταγραφή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτό αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως υπάρχει ανοικτό παράθυρο η FIFA να επιτρέψει την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μπαρτσελόνα

«Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη μεταγραφή λόγω ενός λάθους του υπολογιστή. Η καθυστέρηση ήταν 18 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα αποφασίσει η FIFA», ανέφερε για χαρακτηριστικά ο Αλεμάνι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!