Ο Σίντζι Καγκάβα επέστρεψε στην Σερέζο Οσάκα της πατρίδας του, της Ιαπωνίας, κλείνοντας την πόρτα της Ευρώπης δια παντός.

Ο Σίντζι Καγκάβα, επέστρεψε στην Σερέζο Οσάκα, με μεταγραφή από την βελγική Σεντ Τρούϊντεν και μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης θητείας στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με τα «χρώματα» -μεταξύ άλλων- της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και της Ντόρτμουντ.

Ο Ιάπωνας πρώην διεθνή μέσος, άρχισε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 στην ομάδα της Οσάκα, με απολογισμό 57 γκολ σε περισσότερες από 100 εμφανίσεις, πριν μετακομίσει στην Ντόρτμουντ το 2010, όπου κατέκτησε την Μπουντεσλίγκα το 2010-11 και το 2011-12.

Ο 33χρονος Καγκάβα, υπέγραψε στην Σεντ Τρούιντεν τον Ιανουάριο του 2022 και σημείωσε δύο γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος αυτήν την σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την περίοδο 2012-13, ο έμπειρος άσος, κατέκτησε την Premier League, πριν επιστρέψει στην Ντόρτμουντ, με τα «χρώματα» της οποίας αγωνίσθηκε περισσότερες από 200 φορές σε επτά χρόνια.

Ο Καγκάβα, ο οποίος έπαιξε επίσης στον ΠΑΟΚ, στην Μπεσίκτας και στην Σαραγόσα, έκλεισε την διεθνή καριέρα του με 97 συμμετοχές και παρουσία στα Μουντιάλ του 2014 και του 2018.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!