Οι ομάδες της Premier League πρωταγωνίστησαν και πάλι στο μεταγραφικό «παζάρι», καθώς δαπάνησαν περίπου ένα δισ. δολάρια.

Οι ομάδες της Premier League πρωταγωνίστησαν και πάλι στο μεταγραφικό «παζάρι», καθώς δαπάνησαν περίπου ένα δισ. δολάρια σε μετακινήσεις παικτών, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τη χειμερινή περίοδο, όπως σχετικά ανακοίνωσε ο οικονομικός οίκος «Deloitte’s Sports Business Group». 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία πρωταθλήτρια των μεταγραφών αναδείχθηκε η Τσέλσι, η οποία δαπάνησε περίπου το 37% του συνολικού ποσού για νέους παίκτες, με κορυφαία την επένδυση 121 εκατ. για την απόκτηση του Αργεντινού, Ενζο Φερνάντες, από την Μπενφίκα. Premier League

Συνολικά η ομάδα του Λονδίνου ξόδεψε περισσότερα για μεταγραφές, από όλες τις ομάδες σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία! Μετά την Τσέλσι η Μπόρνμουθ είναι η ομάδα που δαπάνησε τα περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!