Ο Πάολο Φερνάντες θα χάσει τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο και «τρέχει» ώστε να προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πάολο Φερνάντες και Μοχαμάντι.

Ο μεν πρώτος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς στο τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την άλλη ο Μοχαμάμαντι αναμένεται να χάσει και τα δύο αυτά παιχνίδια με την είσοδό του στο κανονικό πρόγραμμα να αναμένεται σε περίπου 10 με 15 ημέρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Πάολο Φερνάντες. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!