Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Βιεϊρίνια για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Τα προβλήματα δε λένε να αφήσουν σε ησυχία τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η χθεσινή (30/1) νίκη επί του Λεβαδειακού (3-2), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, δεν ήρθε… αναίμακτα. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό στη θέση του Ζόαν Σάστρε, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία επιβεβαίωσε πως έχει κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες, ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στις θεραπείες.

«Περαστικά αρχηγέ και γρήγορα κοντά μας!», το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον 37χρονο Πορτογάλο, ο οποίος ουσιαστικά θα μείνει εκτός μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος, χάνοντας και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Βιεϊρίνια