Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη «διαβολοβδομάδα» του από τη Μαδρίτη και ο Ολυμπιακός περιμένει ένα... δώρο από τον αιώνιο αντίπαλό του.

Την Τετάρτη (1/2), ο Παναθηναϊκός (8-13) θα παραταχθεί στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (14-7), η οποία μοιράζεται με τον Ολυμπιακό την κορυφή, αλλά υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το έργο των «πράσινων» μόνο εύκολο δεν κρίνεται, καθώς οι Ισπανοί έχουν κερδίσει τους τελευταίους 11 αγώνες στην έδρα τους, απέναντι στο «τριφύλλι», που είχε… χαμογελάσει για τελευταία φορά πριν από περίπου δέκα χρόνια (Μάρτιο του 2013). Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, που διεκδικεί τις όποιες πιθανότητες έχει για να προλάβει την οκτάδα, θα παραμείνει στην Ισπανία μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ, καθώς θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Βιτόρια (3/2, 21:30), για την 23η αγωνιστική.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!