Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χρειάζεται μόλις 89 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ και το ρεκόρ είναι θέμα χρόνου.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος χρειάζεται μόλις 89 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, δήλωσε ότι δεν νιώθει «πίεση» καθώς πλησιάζει να καταρρίψει το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (σ.σ. με 38.387 πόντους), επειδή «είναι απλώς θέμα χρόνου».

«Δεν είναι κάτι βαρύ για να το… αντέξω, αφού θα το κάνω. Θέλω να πω, πως είναι απλά θέμα χρόνου. Δεν θα πάω πουθενά, θα συνεχίσω να παίζω σε αυτό το πρωτάθλημα για ακόμη μερικά χρόνια, οπότε θα γίνει», εξήγησε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, λίγο μετά την νίκη στην Νέα Υόρκη επί των Νικς με 129-123.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο «LBJ», ο οποίος σημείωσε το πρώτο triple-double της σεζόν και έγινε ο 4ος καλύτερος πασέρ στην Ιστορία μπροστά από τον Στιβ Νας, επανέλαβε ότι δεν σκέπεται το ρεκόρ, όταν αγωνίζεται:

«Δεν έφθασα σε αυτό το σημείο στην καριέρα μου, σκεπτόμενος τα ρεκόρ ή το πόσους πόντους θα μπορούσα να σημειώσω. Απλώς παίζω με τον σωστό τρόπο. Μπαίνω στο παιχνίδι κάθε βράδυ, προσπαθώντας να είμαι μία «τριπλή απειλή», στο σκοράρισμα, στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Ας το αφήσουμε λοιπόν να γίνει όπως θα έπρεπε. Νομίζω ότι όταν φθάσω πολύ κοντά στον στόχο, μπορεί να μου περάσει στο μυαλό, αλλά δεν ασκώ τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Απλώς παίζω».

Με τον ρυθμό που έχει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην εφετινή σεζόν, δηλαδή με μέσο όρο 30,2 πόντους ανά παιχνίδι, θα μπορούσε να πετύχει το ρεκόρ στα επόμενα τρία ματς. Ισως δηλαδή, στις 7 Φεβρουαρίου και στο εντός έδρας αγώνα με την Οκλαχόμα Σίτι ή δύο ημέρες αργότερα, απέναντι στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κάτι που μοιάζει με ιδανικό και συνάμα… εορταστικό σενάριο, καθώς ο Τζαμπάρ, ήταν παίκτης των «ελαφιών», πριν πάρει μεταγραφή για τους Λέϊκερς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!