Ξανά εκτός αποστολής ο Πολ Πογκμπά.

Νέα αναβολή παίρνει η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη δράση, καθώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον απέκλεισε από την αποστολή της Γιουβέντους για τον αυριανό (2/2) προημιτελικό του κυπέλλου με τη Λάτσιο. Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο από τον περασμένο Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους καμπτήρες μύες και δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «μπιανκονέρι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πογκμπά, ο οποίος το καλοκαίρι επέστρεψε στη Γιουβέντους μετά από έξι χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει καταφέρει να κάνει ακόμη ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στο Τορίνο. Την περασμένη Κυριακή βρισκόταν στον πάγκο στον αγώνα της Serie A με τη Μόντσα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, και τώρα θα απουσιάσει και από το ματς κυπέλλου με τη Λάτσιο. Ο Αλέγκρι εμφανίστηκε καθησυχαστικός και απέδωσε τις ενοχλήσεις στην αύξηση της έντασης της προπόνησης.

Ο προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας» προανήγγειλε αντίθετα τη χρησιμοποίηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο βασικό σχήμα, για πρώτη φορά μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Ο Σέρβος επιθετικός έπαιξε ως αλλαγή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μόντσα και ετοιμάζεται να επανέλθει στην ενδεκάδα, για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!