Ο Πόρος παρουσίασε στοιχεία από τη συμφωνία με τον Ντελβίν Εντινγκά που όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ήταν να το ζήσουμε και αυτό στα ελληνικά γήπεδα. Πόρος και Ντελβίν Εντινγκά είχαν φτάσει σε συμφωνία για τη μεταξύ τους συμφωνία, ο παίκτης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο και την επόμενη μέρα υπέγραψε με άλλη ομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Delvin Chanel Ndinga (@ndingadelvin88)

Φυσικά, ο Πόρος δεν άφησε έτσι το θέμα. Εξάλλου ο πρόεδρος της ομάδας είχε ανακοινώσει πως θα δημοσίευε όλα τα απαραίτητα στοιχεία της μεταξύ τους επικοινωνίας. Έτσι και έκανε.

Η ανακοίνωση του Πόρου:

«Ο Α.Ο. Πόρου είχε προαναγγείλει από την Κυριακή το βράδυ (29/01) ότι θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των συνομιλιών του προέδρου της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη με τον ποδοσφαιριστή και της θετικής απάντησης του τελευταίου στην πρόταση που του έγινε. Όλες οι αποδείξεις για την συμφωνία του Πόρου με τον Ντελβίν Εντινγκά!

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν στα γαλλικά οι δύο πλευρές, το διαβατήριο που έστειλε ο παίκτης στον πρόεδρο για να εκδοθούν τα εισιτήριά του και η ημέρα και ώρες των πτήσεων από Παρίσι μέσω Αθηνών στο Ηράκλειο (διακρίνονται ξεκάθαρα στη φώτο κάτω αριστερά και πάνω δεξιά).

Αναλυτικά οι συνομιλίες των δύο πλευρών μεταφρασμένες από τα γαλλικά στα ελληνικά:

ΕΝΤΙΝΓΚΑ: Καλησπέρα πρόεδρε, ελπίζω ότι είσαστε καλά. Ξαναέρχομαι προς εσάς για να σας πω ότι είναι ΟΚ. Θέλω απλά να λύσω κάποιες υποθέσεις, θέλω να έρθω το Σαββατοκύριακο (σ.σ. 28-29/01), ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, θα σε ανακοινώνω στο συμβούλιο και ετοιμάζω την άφιξή σου, ευχαριστώ για την τιμή. Πες μου πότε θέλεις να κλείσω τα εισιτήρια στο κινητό σου (πάνω αριστερά)

ΕΝΤΙΝΓΚΑ: Έστειλε φωτογραφία διαβατηρίου (δεξιά μέση).

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: Ασχολούμαι με τα εισιτήριά σου, ευχαριστώ. Μπορώ να έρθω Κυριακή (29/01) η Δευτέρα (30/01)

ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ: Πάμε για την Κυριακή (29/01), στα στέλνω αύριο.

ΕΝΤΙΝΓΚΑ: Έκανε like (κάτω δεξιά)».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!