Εκτός από τον Σέρχι Κανός, ο Ολυμπιακός επιχειρεί να φέρει στην Ελλάδα και τον εξτρέμ Ζίμερ Μπιτίκι.

O Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να μην μείνει στην απόκτηση μόνο ενός εξτρέμ. Μετά τον Σέρχι Κανός, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας επιχειρούν να φέρουν στην Ελλάδα και τον Ζίμερ Μπιτίκι.

Το συμβόλαιό του με την Κόνιασπορ εκπνέει το καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό αρέσει η περίπτωσή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φέτος είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 23 παιχνίδια με την Κόνιασπορ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της νορβηγικής Σάντνες.

Ο Ζίμερ Μπιτίκι έχει περάσει απ’ τις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων της Νορβηγίας, ενώ από το 2020 επέλεξε την Εθνική Κοσόβου, έχοντας συνολικά 1 γκολ σε 16 παιχνίδια.

Ο παίκτης δεν σκοπεύει να ανανεώσει με την τουρκική ομάδα και μένει να δούμε την εξέλιξη της μεταγραφής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!