Μπολόνια και Σασουόλο συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 26χρονου Έλληνα διεθνή αμυντικού Γιώργου Κυριακόπουλου.

Μπολόνια και Σασουόλο συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 26χρονου Έλληνα διεθνή αμυντικού Γιώργου Κυριακόπουλου.

Τις τελευταίες ώρες, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato web, «οι σύλλογοι προχώρησαν στις τελικές λεπτομέρειες μιας διαδικασίας που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μέρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο μάνατζέρ του Έλληνα παίκτη βρίσκεται στα γραφεία της Μπολόνια για τις υπογραφές, ο παίκτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Μπολόνια».

Το μοναδικό που μένει είναι η ανακοίνωση της μετακίνησης του παίκτη. Αυτή θα επισημοποιήσει τη μεταγραφή του έστω και στο… νήμα της μεταγραφικής περιόδου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!