Ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Αργεντινής στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Αργεντινής στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ. Μην ξεχνάμε πως στο μεγάλο τελικό κέρδισε πέναλτι και σκόραρε το δεύτερο γκολ της «αλμπισελέστε».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ενώ του προκάλεσε εντύπωση που ξεκίνησε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο Λιονέλ Σκαλόνι του εξήγησε το σκεπτικό του και στο τέλος δικαιώθηκε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άνχελ Ντι Μαρία:

«Ούτε εγώ περίμενα να παίξω στα αριστερά στον τελικό, ούτε καν να ξεκινήσω. Η ομάδα είχε καλή απόδοση, αλλά ο Σκαλόνι με εμπιστεύτηκε στον τελικό αφού ένιωθα πολύ καλά στην προπόνηση. Όταν είδα ότι ήμουν στα αριστερά, πίστεψα ότι ο Σκαλόνι είχε κάνει λάθος, αλλά μετά μου εξήγησε ότι θα τους ‘’χτυπήσουμε’’ εκεί, γιατί ήταν το αδύνατο τους σημείο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!