Ο Ζοζέ Μουρίνιο απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο special είναι αφού έβαλε τους παίκτες του να βγάλουν φωτογραφία μετά την ήττα από τη Νάπολι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι αντισυμβατικός. Δεν περιμέναμε τώρα να το ανακαλύψουμε αυτό. Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, ονομάζεται και Special Οne. 

Και πώς θα δικαιολογούσε τον τίτλο του αν δεν έκανε πράγματα ξεχωριστά; Σε όλη του την καριέρα κάνει πράγματα που δεν κάνουν οι άλλοι προπονητές και σε αυτό έγκειται σε μεγάλο βαθμό και η επιτυχία του. 

Εν προκειμένω, ο Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε τους παίκτες της Ρόμα να φωτογραφηθούν μετά την ήττα από τη Νάπολι. Γιατί; Άλλοι ισχυρίζονται πως το έκανε για να τους θυμίζει πως είναι μία ήττα, όταν θα κερδίζουν και θα είναι χαρούμενοι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Άλλοι εικάζουν πως το έκανε για λόγους εμψύχωσης αφού η ομάδα του έπαιζε με την πρωτοπόρο και κορυφαία στο ιταλικό πρωτάθλημα, φέτος, κοντράροντάς την στα ίσια.

Κανείς δεν μπορεί, όμως, να ξέρει με βεβαιότητα. Ζοζέ Μουρίνιο είναι αυτός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!