H σύζυγος του Πελέ, Μάρσια Αόκι, μίλησε για τον Βραζιλιάνο θρύλο σε επιστολή που του απηύθυνε ένα μήνα μετά τον θάνατό του.

Επιστολή στον πρώην σύζυγό της και θρύλο του ποδοσφαίρου, Πελέ, με αφορμή τον ένα μήνα από τον θάνατό του έγραψε η Μάρσια Αόκι. Την επιστολή αυτή κοινοποίησε μέσω του λογαριασμού του Πελέ στο Instagram και προκάλεσε συγκίνηση.

«Το να αποχαιρετήσω κάποιον που αγαπούσα και να συνηθίσω να μην έχω τον λόγο για να ζω, την αγάπη του, το μοναδικό του χιούμορ και την παρουσία του, θα μου πάρει καιρό. Ήθελα μερικές ακόμα στιγμές ανταλλαγής βλεμμάτων. Μερικές ημέρες ακόμα για να παίξουμε με το κουτάβι μας, τον Κακάου» ξεκινά στην επιστολή της η Μάρσια Αόκι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé Foundation (@pele)

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αρκετές φορές πιάνω τον ευαυτό μου να σε ακούω να μου λες “Μάρσια αγάπη μου καλημέρα. Κοίτα πόσο όμορφη είναι σήμερα η θάλασσα”. Αν και γνωρίζω ότι αυτή είναι η αναπόφευκτη μοίρα για όλους, για μένα η συνειδητοποίηση ότι αυτή η στιγμή ήρθε μου δημιουργεί το αίσθημα του κενού, της απουσίας, που πιέζει το στήθος μου» συνεχίζει και καταλήγει:

«Αλλά υπάρχει και άλλο ένα συναίσθημα, της μεγάλης ευγνωμοσύνης του να μπορώ να μοιραστώ τον πόνο μου με τον υπόλοιπο κόσμο. Πήραμε χιλιάδες μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης που γέμισε με ανακούφιση και ειρήνη τις καρδιές μας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Σάντος και τις Αρχές της πόλης που μας συμπεριφέρθηκαν τόσο καλά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή».

«Το να μοιράζομαι την ζωή μου με τον Ένσον ήταν μια αλήθινή ιστορία μιας μοναδικής αγάπης. Το ίδιο και το να μοιράζομαι την αγάπη του Πελέ για όλους σας. Αυτός ο έρωτας δεν θα πεθάνει ποτέ και θα συνεχιστεί ανάμεσά μας. Αιώνια», έγραψε στο τέλος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!