Στην Αθήνα βρίσκεται ο Σέρχι Κανός, ο οποίος θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο.

Λίγο μετά τις 19:30 ο Σέρχι Κανός προσγειώθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον εκείνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρχι Κανός θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ.

Μάλιστα, ο παίκτης προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα. Έχω δει την ομάδα και ξέρω ότι έχουμε καταπληκτικούς παίκτες. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα τους. Να τη βοηθήσω και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!