Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με τη Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Σέρχι Κανός και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση Τοβέν, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην επόμενη επιλογή του. Και αυτή έχει το όνομα Σέρχι Κανός που ανήκει στη Μπρέντφορντ.

Ο 26χρονος εξτρέμ βρίσκεται στον αγγλικό σύλλογο από το 2017 ωστόσο φέτος δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος και η Μπρέντφορντ η οποία δεν θέλει να τον χάσει χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Συνολικά έχει σημειώσει 36 γκολ και 33 ασίστ σε 249 συμμετοχές με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Ο Σέρχι Κανός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια πήγε στη Λίβερπουλ, για να ακολουθήσει η Νόριτς και η Μπρέντφορντ.

Η περίπτωσή του δεν θεωρείται εύκολη (στο κόλπο έχει μπει η Θέλτα και η Βαλένθια), ωστόσο θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις…

Μάλιστα, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτη; θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με τους «ερυθρόλευκους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!