Ο Ντάνι Άλβες, δηλώνει ότι δεν φοβάται και είναι πεπεισμένος ότι θα βγει, αρκετά σύντομα, από την φυλακή, όπου είναι τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Ντάνι Άλβες, δηλώνει ότι δεν φοβάται και είναι πεπεισμένος ότι θα βγει, αρκετά σύντομα, από την φυλακή, όπου βρίσκεται εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ο Βραζιλιάνος άσος, είναι κατηγορούμενος για βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας και φυλακίσθηκε χωρίς εγγύηση, δεδομένου του αριθμού των συντριπτικών στοιχείων, που υπάρχουν εναντίον του. Και όλα τα στοιχεία που διέρρευσαν στον Τύπο, δεν υποδηλώνουν ότι θα αφεθεί ελεύθερος στο άμεσο μέλλον, καθώς Άλβες έχει δώσει στους ανακριτές, αντικρουόμενες εκδοχές των γεγονότων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα σχετικά δημοσιεύματα, αναφέρουν επίσης, ότι οι συγκρατούμενοι του, τον υποδέχθηκαν με χαρά και μάλιστα δεν διστάζουν να του… ζητήσουν αυτόγραφα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Vanguardia», ο Ντάνι Άλβες, σχολίασε συνομιλώντας με συγκρατούμενους του, για το θέμα: «Ο ποδοσφαιριστής έμεινε έξω, εδώ είμαι ακόμη ένας κρατούμενος. Θα δεχθώ ό,τι προκύψει. Εφυγα από το σπίτι, όταν ήμουν μόλις 15 ετών. Εχω ξεπεράσει δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις στην ζωή μου. Αυτό είναι κάτι που θα περάσει. Δεν φοβάμαι τίποτε».

Κατά την διάρκεια των συνομιλιών του με τους υπόλοιπους κρατούμενους, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, επιμένει ότι η σεξουαλική σχέση με την καταγγέλλουσα ήταν συναινετική, και ως εκ τούτου ελπίζει ότι θα μπορέσει να βγει από την φυλακή σχετικά σύντομα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!