Ο ακραίος λόγος για τον οποίο η Ρεμς πληρώνει πρόστιμο 25.000€ για κάθε ματς που κάθεται στον πάγκο ο προπονητής της.

Χθες, η Ρεμς του Γουίλ Στιλ με το γκολ που πέτυχε στο 96ο λεπτό ισοφαρίζοντας την Παρί Σεν Ζερμέν, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στη Ligue 1 στα 12 παιχνίδια.

Μπήκε στο χώρο της προπονητικής λόγω της αγάπης του για το Football Manager και μόλις λίγο καιρό πριν έκλεισε τα 30 του χρόνια. Είναι πέντε χρόνια νεότερος από τον Λιονέλ Μέσι

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η ομάδα του τιμωρείται με πρόστιμο 25.000 ευρώ σε κάθε παιχνίδι που μανατζάρει την Ρεμς, επειδή σπουδάσει ακόμα για την άδεια UEFA Pro License και δεν έχει έχει πάρει το δίπλωμά του

Ο σύλλογος σαφώς θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο και το… κόστος καθώς είναι λογίζεται ως ένα από τα next big thing του χώρου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!