Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το ματς απέναντι στον ΟΦΗ αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν για άλλη μία φορά «φύλακας άγγελος» του Ολυμπιακού και κράτησε στα τελευταία λεπτά «όρθια» την ομάδα του.

Ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ ενώ μίλησε και για την επόμενη αγωνιστική όπου η ομάδα του θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης:

Για τις αποκρούσεις του στο τέλος:

«Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει με τον προπονητή τερματοφυλάκων, ότι ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Είχαμε και μία σκέψη στο μυαλό μας ότι είχαμε τιμωρηθεί στα τελευταία λεπτά στα προηγούμενα ματς και έπρεπε να το βελτιώσουμε. Ήμασταν σε εγρήγορση».

Για την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος:

«Είναι πολύ όμορφη που μας αποθεώνει. Έδειξε ότι είναι μαζί μας. Εισέπραξα αυτή την αγάπη κι εγώ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από το επόμενο ματς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον Τζολάκη:

«Άποψή μου είναι ότι είμαστε τρεις τερματοφύλακες. Είναι και ο Κρίστινσον. Όλοι θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, δίνουμε το 100%, μας υποστηρίζει ο προπονητής και εμένα προσωπικά με χαροποιεί η συμβίωση με όλους τους συμπαίκτες μου».

Για το παιχνίδι στην Τούμπα:

«Πίστη στις δυνατότητες και στο πλάνο μας μέχρι το τέλος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τελευταίο λεπτό. Θα πάμε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως τα υπόλοιπα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!