Η Λιλ έχει στη λίστα της τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται η Λιλ και τα δημοσιεύματα τη συνδέουν με την ΑΕΚ και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει πολύ καλή φήμη στη Γαλλία και το γεγονός πως δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Ματίας Αλμέιδα δίνει την αφορμή σε αρκετές ομάδες να τον εξετάζουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρόεδρος της Λιλ δήλωσε σε συνέντευξή του:

«Έχουμε ανοίξει συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές για τη θέση του δεξιού μπακ και δεν θα υπάρξουν περαιτέρω κινήσεις».

 Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο προπονητής της ομάδας Πάουλο Φονσέκα:

«Θέλουμε έναν παίκτη στη θέση του αμυντικού στα δεξιά. Είναι πιθανό να δούμε να συμβαίνει κάτι τις τελευταίες μέρες».

Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως η Λιλ θεωρεί πως υπάρχουν πιθανότητες να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είτε με κανονική μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού,

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!