Συγκλονίζει ξανά ο Σέρχιο Αραούχο - Ο παίκτης της «Ένωσης» τόνισε πως όσο είναι αρχηγός της ομάδας θα τιμάει πάντα την μνήμη του Άλκη Καμπανού!

Πραγματικά τα λόγια έχουν στερέψει γι’ αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Σέρχιο Αραούχο.

Μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, ο αρχηγός της «Ένωσης» μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος, τον τρόπο παιχνιδιού του και το περιβραχιόνιο που φορούσε με το γράμμα «Α», τονίζοντας πως για όσο θα είναι αρχηγός θα τιμάει την μνήμη του Άλκη Καμπανού!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Αραούχο:

Για το παιχνίδι:

«Νιώθω πολύ τυχερός γιατί από μικρός έχω μάθει να προσπαθώ και να θέλω να κερδίζω. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη κι ελπίζω να έρθουν και τα γκολ».

Για τον αλτρουισμό του και την αποδοχή από τον κόσμο:

«Εγώ παίζω για να κερδίσω. Αν ήμουν σε πιο πλεονεκτική θέση θα την τελείωνα εγώ τη φάση, είδα 2-3 φορές ότι ερχόταν συμπαίκτης μου και για να είμαι σίγουρος του έδωσα και είμαι χαρούμενος που σκόραρε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το αν μπορεί να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας η ΑΕΚ:

«Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Σήμερα ονειρευόμαστε ότι είμαστε πρώτοι, αν αύριο δεν είμαστε πρώτοι ξέρουμε τι να κάνουμε την επόμενη βδομάδα».

Για το γράμμα «Α» στο περιβραχιόνιο και την αφιέρωση στον Άλκη Καμπανό:

«Είναι για να δείξουμε τον σεβασμό μας στον Άρη και την οικογένεια του Άλκη. Όσο είμαι αρχηγός στην ΑΕΚ, όποτε παίζουμε με τον Άρη θα φοράω αυτό το περιβραχιόνιο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!