Ο Ρούντι Γκαρσία δήλωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα κλείσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, αλλά θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αγωνιστεί με τη φανέλα της Αλ Νασρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για την αποχώρησή του.

Ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, υποστήριξε πως ο Πορτογάλος σταρ, που έχει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια με την ομάδα, δεν θα αποσυρθεί στη Σαουδική Αραβία.

Αντίθετα θα επιστρέψει στην Ευρώπη για να κλείσει εκεί την καριέρα του. Θυμίζουμε πως φαίνεται πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο για πιθανή επιστροφή του στην Ευρώπη με τη φανέλα της Νιουκάστλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρούντι Γκαρσία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μια θετική προσθήκη. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Δεν θα τελειώσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ, θα επιστρέψει στην Ευρώπη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!