Η FIFA τιμώρησε τους Μουσλέρα, Χιμένες, Γοδίν και Καβάνι για τη συμπεριφορά τους προς τον διαιτητή του αγώνα Ουρουγουάη - Γκάνα.

Η FIFA ανακοίνωσε τις τιμωρίες για τη συμπεριφορά τεσσάρων παικτών της Ουρουγουάης σε βάρος του διαιτητή του αγώνα με την Γκάνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ουρουγουάη

Πιο συγκεκριμένα, Φερνάντο Μουσλέρα και Χοσέ Χιμένες τιμωρήθηκαν με ποινή τεσσάρων αγώνων. Την ίδια ώρα ο Γοδίν με τον Καβάνι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς της Εθνικής τους ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο έως 20.000 ελβετικά φράγκα, ενώ 50.000 θα πληρώσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Τέλος, ο επόμενος αγώνας της Εθνικής ομάδας θα διεξαχθεί με μειωμένη πληρότητα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ουρουγουάη. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!