Άντονι Ντέιβις και Λεμπρόν Τζέιμς δεν μπορούσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους μετά τον αγώνα των Λέικερς με τους Σέλτικς.

Έντονες διαμαρτυρίες από τους Λος Άντζελες Λέικερς για την τελευταία φάση της κανονικής περιόδου, όπου ο Τζέισον Τέιτουμ κάνει καθαρό φάουλ στον Λεμπρόν Τζέιμς το οποίο δεν δόθηκε. Οι φωνές και τα νεύρα δεν λείπουν ενώ και ο Άντονι Ντέιβις προχώρησε σε σκληρές δηλώσεις:

«Ο Τέιτουμ του έκανε φάουλ. Του έκανε φάουλ. Ξεκάθαρα. Ξεκάθαρα. Αυτά είναι μ@λ@κίες.

Αυτό είναι απαράδεκτο. Και σας εγγυώμαι ότι τίποτα δεν θα συμβεί στους διαιτητές. Μας έκλεψαν σήμερα, ειλικρινά. Ήταν εξώφθαλμο φάουλ… Είναι απαράδεκτο για να είμαι ειλικρινής. Οι διαιτητές ήταν κακοί. Ήταν κακοί σήμερα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο Λεμπρόν Τζέιμς:

«Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Βλέπω μπάσκετ κάθε μέρα. Όλο αυτό χτίζεται τόσο καιρό. Όλοι έχετε δει τα παιχνίδια που έχουμε χάσει από χαμένα σφυρίγματα.

Είχαμε μία ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, όπως ακριβώς συνέβη πριν από δύο εβδομάδες κόντρα στους Μάβερικς όταν δεν δόθηκε φάουλ., Με τους Κινγκς δεν δόθηκε φάουλ στον Ναν και η ευκαιρία να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι.

Δεν καταλαβαίνω τι κάνουμε. Παρακολουθώ μπάσκετ κάθε μέρα. Βλέπω αγώνες κάθε μέρα. Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε καμία άλλη ομάδα. Είναι περίεργο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντονι Ντέιβις