Η Μπαρτσελόνα μπορεί να κέρδισε τη Χιρόνα με 0-1 όμως θα χάσει για αρκετό διάστημα τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Χιρόνα με 0-1 ωστόσο είδε τον Ουσμάν Ντεμπελέ να αποχωρεί τραυματίας και να απουσιάζει για αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με τη «Sport», οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως ο Γάλλος αναμένεται να τεθεί εκτός πλάνων του Τσάβι για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για την πρώτη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα play off του Europa League ενώ είναι αρκετά πιθανό να απουσιάσει και από τις αναμετρήσεις απέναντι σε Μπέτις, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ.

Θυμίζουμε πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ, στο παιχνίδι απέναντι στη Χιρόνα, ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, δίνοντας τη θέση του στον Πέδρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!