Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι και επίσημα ο Σαμπάζ Νέιπιερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμπάζ Νέιπιερ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 32χρονος γκαρντ θα καλύψει το κενό του Κέβιν Πάνγκος.

Ο πρώην παίκτης της Ζενίτ δεν κατάφερε να παίξει πέρσι στην EuroLeague λόγω τραυματισμού αλλά και της αποβολής της ρωσικής ομάδας από τη διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο παίκτης βρισκόταν στο στόχαστρο του Ντέγιαν Ράντονιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού ωστόσο ο παίκτης προτίμησε την Ιταλία και την ομάδα του Μεσίνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σαμπάζ Νέιπιερ