Άλκης Καμπανός: Οι παίκτες του Άρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια που είχαν το πρόσωπο και το όνομα του Άλκη.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Άρης με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον άδικο θάνατο του Άλκη Καμπανού. Άλκης Καμπανός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ««κιτρινόμαυροι» κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, φορούσαν μπλουζάκια που είχαν το πρόσωπο του Άλκη αλλά και το όνομά του με το 19 στην πλάτη.

Θυμίζουμε πως και ο Σέρχιο Αραούχο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού θα αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη έχοντας στο περιβραχιόνιο το γράμμα «Α».

Άλκης Καμπανός Άρης © Eurokinissi

Άλκης Καμπανός Άρης © Eurokinissi

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Άλκης Καμπανός