Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την περίπτωση του Σαμπάζ Νέιπιερ και εστιάζει στην περίπτωση του Ματ Τόμας (29 χρονών, 1.93 μέτρα).

Η περίπτωση του Σαμπάζ Νέιπιερ φαίνεται πως «ναυαγεί» και ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του σε άλλον παίκτη. Και αυτός είναι ο Ματ Τόμας.

Ο Τόμας είναι ένας κλασικός σουτέρ που αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ. Έχει αγωνιστεί κυρίως στο NBA ενώ έχει κάνει δύο περάσματα και από την Ευρώπη (Ομπραντόριο, Βαλένθια).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «πράσινοι» έχουν εντοπίσει πως υπάρχει πρόβλημα στην απειλή από την περιφέρεια και γι’ αυτό το λόγο κινούνται για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ματ Τόμας.

Σε 126 αγώνες στη regular season, ο Τόμας μέτρησε 4 πόντους και 1.2 ριμπάουντ στα 9.7 λεπτά μ.ό. που έμεινε στο παρκέ. Όσον αφορά το πέρασμά του στην Ισπανία, είχε 15.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ με την Ομπραδόιρο και 11.5 πόντους με 48.5% στο τρίποντο με τη Βαλένθια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!