Η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe" αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός για τον Φλοριάν Τοβέν.

Ο Φλοριάν Τοβέν, έλυσε προ ημερών το συμβόλαιο του με την μεξικανική Τίγκρες και αποτελεί «μήλον της έριδος», για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ένας από τους συλλόγους που έχουν ενδιαφερθεί «ζωηρά» για την απόκτηση του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού, είναι και ο Ολυμπιακός.

«Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο πρώην άσος της Μαρσέιγ «φλερτάρεται» από τον Ολυμπιακό, που θα πρέπει να του κάνει γραπτή πρόταση τις επόμενες ημέρες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!