Η «αφλογιστία» της Λίβερπουλ και τα προβλήματα στην επιθετική γραμμή προβληματίζει τον προπονητή της, Γιούργκεν Κλοπ.

Παρ’ όλο που ο Μοχάμεντ Σαλάχ, έχει σκοράρει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στα μισά της σεζόν, έχει σημειώσει μόλις επτά τέρματα στην Premier League, όπου κατά μέσο όρο, μετρά σχεδόν 24 γκολ την χρονιά, κατά την διάρκεια της θητείας του στην Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, έχει κατακτήσει τρεις φορές το «Χρυσό Παπούτσι» για τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στην Αγγλία, αλλά απέχει πολύ, από τα καλύτερά του μετά την καλοκαιρινή αποχώρηση του Σαντιό Μανέ και τους τραυματισμούς των Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ντιόγκο Ζότα και Λουϊς Ντίαζ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Φυσικά και ο Μο υποφέρει. Ηταν ένα καλό… μηχάνημα στο πρώτο τρίμηνο και όλα ήταν ξεκάθαρα σε αυτό που κάναμε. Ολοι υποφέρουν από αυτό, αυτό είναι ξεκάθαρο», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Είναι συγκεκριμένο το επιθετικό παιχνίδι, που απαιτεί πολλή δουλειά και πολλές πληροφορίες. Και όχι πάντα προφανείς πληροφορίες. Δημιουργείς μια αίσθηση για πολλά από αυτά τα πράγματα, για το πού είναι ο συμπαίκτης σου και πού να περάσεις την μπάλα χωρίς να κοιτάξεις».

Ο Μανέ μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου την τελευταία σεζόν, ενώ οι Ζότα, Φιρμίνο και Ντίαζ δεν έχουν παίξει μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Λίβερπουλ να πέφτει στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Οι «κόκκινοι», ενίσχυσαν την επίθεσή τους με την απόκτηση του Ολλανδού, Κόντι Χάκπο, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής, ενώ ο Ντάργουϊν Νούνιες, παραμένει ασταθής με μόλις ένα γκολ στο FA Cup από την επανεκκίνηση της σεζόν τον περασμένο μήνα.

«Σε δύο ή τρεις εβδομάδες θα είναι διαθέσιμες μερικές ακόμη επιλογές και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ποτέ δεν παίξαμε με ένα Νο 9, πριν. Ακόμη και όταν ο Σαντιό έπαιζε πιο πίσω. Αυτό δεν είναι το παιχνίδι του Ντάργουϊν, αφού θέλει να έχει μπάλες στα πόδια του. Είναι όλα καλά κι εάν ήταν όλοι διαθέσιμου, θα μπορούσαμε να κτίσουμε κάτι, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει ακόμη», επεσήμανε ο Κλοπ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!