Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες... αλλάζει τους κανονισμούς μετά τον τελικό του Μουντιάλ και την προκλητική συμπεριφορά του.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα» μετά τον θρίαμβο της εθνικής Αργεντινής επί της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ 2022, που έγινε στις 18 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε με την επικράτηση της «αλμπισελέστε» (κ.α. 2-2, παρ. 3-3, 4-2 στα πέναλτι).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η συμπεριφορά του Αργεντινού τερματοφύλακα, τόσο μέσα, όσο κι έξω από το γήπεδο, απασχόλησε έντονα τον διεθνή Τύπο, ενώ δεν αποκλείεται να προκαλέσει αλλαγές στους κανονισμούς του παιχνιδιού. Εμιλιάνο Μαρτίνες

Οπως αποκαλύπτει σχετικά, η αγγλική εφημερίδα «The Sun», η IFAB (σ.σ. διεθνές όργανο που εγκρίνει όλες τις αλλαγές στους κανονισμούς ποδοσφαίρου), εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, από την νέα αγωνιστική περίοδο, κατά την διαδικασία των πέναλτι, να τιμωρούνται η καθυστέρηση εκτέλεσης από την «άσπρη βούλα», η παρέμβαση ή ακόμη και η απόσπαση της προσοχής των παικτών που εκτελούν τα πέναλτι από τους τερματοφύλακες. Εμιλιάνο Μαρτίνες

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!