Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, για τον Αϊζέια Τόμας.

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον.

Ο θρύλος των «λιμνανθρώπων» έκανε γνωστή μία κίνηση του Αϊζάια Τόμας που δεν συγχώρησε ποτέ. Κι αυτή ήταν πως ρωτούσε κοινούς τους γνωστούς αν είναι gay.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Αϊζάια Τόμας έκανε πραγματικά περίεργες ερωτήσεις. Σύμφωνα με όσα μου είπε ο Λον Ρόουζεν, ρωτούσε συνεχώς “ο Μάτζικ Τζόνσον είναι gay;”. Του απαντούσε λοιπόν πως ο Μάτζικ είναι καλύτερος όλων και τότε ο Τόμας του έλεγε πως το ξέρει αυτό, όμως δεν ξέρει τι κάνει όταν τριγυρίζει στο Λος Άντζελες», αποκάλυψε στο βιβλίο του ο Μάτζικ Τζόνσον.

Να θυμίσουμε πως Μάτζικ Τζόνσον και Αϊζέια Τόμας ήταν καλοί φίλοι όταν ο δεύτερος ξεκινούσε την καριέρα του, ωστόσο αργότερα οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!