Η υπόθεση του Καϊσέδο έχει γίνει σίριαλ! Η Μπράιτον τον άφησε εκτός προπονήσεων αλλά δεν τον πουλάει σε Τσέλσι ή Άρσεναλ.

Ο Μόισες Καϊσέδο διατάχθηκε να μείνει μακριά από τις προπονήσεις της Μπράιτον, αφού έκανε δημόσια έκκληση για μεταγραφή εν μέσω ενδιαφέροντος από την Άρσεναλ και την Τσέλσι.

Ο Καϊσέδο, ο οποίος έχει γίνει αντικείμενο προσφορών και από τους δύο γίγαντες του Λονδίνου αυτόν τον μήνα, εξέδωσε δήλωση με την οποία ζητάει μεταγραφή σε μία από τις δύο ομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με το BBC, η στάση της Μπράιτον για τον 21χρονο μέσο από το Εκουαδόρ παραμένει αμετάβλητη: δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ντε Ζέρμπι θεωρεί ξεκάθαρα ότι ο Καϊσέδο είναι πολύ σημαντικός για να τον αφήσει να φύγει στα μέσα της σεζόν, με τους “γλάρους” να βρίσκονται στην έκτη θέση και να έχουν καλές πιθανότητες να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, ο Καϊσέδο έχασε την προπόνηση του Σαββάτου ενόψει της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας την Κυριακή και του έχει ειπωθεί να μείνει μακριά μέχρι να περάσει η μεταγραφική προθεσμία το βράδυ της Τρίτης, με την Μπράιτον να είναι ανένδοτη ότι δεν θα πουλήσει τον Ιανουάριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!