Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ιστορία για το PlayStation που αγόρασε και το επέστρεψε από τύψεις επειδή ένιωσε σπάταλος.

Ακόμα μία άγνωστη ιστορία από την πρώτη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς αποκάλυψε η Μίριν Φέιντερ, συγγραφέας του βιβλίου «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια». Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Υπήρχαν πολλά πράγματα που ο Γιάννης θεωρούσε περιττά. Όταν η ομάδα του έδινε διπλά και τριπλά αποθέματα από μπλουζάκια ή κάλτσες, εκείνος τα χάριζε στα παιδιά που μάζευαν τις μπάλες. Για τον εαυτό του δεν αγόραζε ποτέ τίποτα.

»Μοιραία, ένιωσε ενοχές όταν ερωτεύτηκε ένα PlayStation στη βιτρίνα κάποιου καταστήματος ηλεκτρικών ειδών. Το παιχνίδι κόστιζε 400 δολάρια, αλλά ο Γιάννης το ήθελε πολύ. Και είχε τα λεφτά να το πληρώσει. Στάθηκε και το κοίταζε επίμονα, σαν να περίμενε θεία επιφοίτηση», αποκάλυψε η Φέιντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ξέρεις ότι δεν αντέχουμε τέτοιες πολυτέλειες (σ.σ. είπε μέσα του). Ξαφνικά, βρισκόταν πίσω στους δρόμους της Αθήνας. Και ήταν ξανά μικρό παιδί. Κρατούσε στα χέρια ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και προσπαθούσε να το πουλήσει. Γιάννης Αντετοκούνμπο

»Προτεραιότητα δεν είχαν οι επιθυμίες αλλά οι ανάγκες. Και οι νουθεσίες προς τα μικρά του αδέλφια. Κώστα, Άλεξ, ξέρετε ότι δεν αντέχουμε τέτοιες πολυτέλειες. Αλλά εκείνη τη μέρα στο μακρινό Μιλγουόκι, υπερίσχυσε το θυμικό του. Ο Γιάννης μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε το αντικείμενο του πόθου του», συνέχισε η Φέιντερ και κατέληξε:

«Όμως οι τύψεις του προκαλούσαν ασφυξία. Επέστρεψε στο σπίτι, κοίταξε αυστηρά τον εαυτό του στον καθρέφτη και τον επανέφερε στην τάξη. Πώς έγινε τόσο σπάταλος αυτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Τι του συνέβαινε; Ακόμη δεν είχε κατακτήσει τίποτα. Ήταν άτοπο να δώσει τόσα λεφτά για ένα παιχνίδι. Το επόμενο πρωινό, ξαναπήγε στο κατάστημα και έδωσε πίσω το παιχνίδι, αχρησιμοποίητο, του κουτιού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!