Επίθεση στα αδέρφια Αγγελόπουλων εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το «μέχρι τέλους».

Επίθεση στα αδέρφια Αγγελόπουλων εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έστειλε μήνυμα στους ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού σχετικά με το «μέχρι τέλους».

Τα αφεντικά του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας συνδέσμου οπαδών και αναφέρθηκαν στην περίφημη φράση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το “μέχρι τέλους” το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε… μέχρι τέλους. Θέλω να το ακούμε και μέσα στο γήπεδο το “μέχρι τέλους” γιατί κάποιοι που το ακούνε τρελαίνονται», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να του απαντήσει μέσω social media ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Ένα θα σου πω μονάχα. Μάλλον και στους δύο σας, ένα θα σας πω μονάχα. Έτσι όπως το 2012 περιμένατε ότι θα κάνετε σερί double και ότι ήρθε το “μέχρι τέλους” τότε, και ότι θα αρχίζατε να πανηγυρίζατε, και επί 8 χρόνια τον τρώγατε με κάθε πιθανό τρόπο και αναγκαστήκατε να τρέξετε στην Α2 για να σωθείτε…

»Έτσι, λοιπόν, και αυτή τη φορά, ξεκινώντας από ακόμα πιο χαμηλά, από αυτό το πράμα το οποίο έχουμε σήμερα, θυμήσου την ώρα και τη στιγμή που στο λέω. Πάλι θα κλαίτε. Τίποτα άλλο δεν σου λέω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!