Ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε πίκαρε τον Λουίς φαν Χάαλ τονίζοντας πως δεν έπρεπε να θυμώσει τον Μέσι πριν το ματς με την Αργεντινή.

Ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε πίκαρε τον Λουίς φαν Χάαλ τονίζοντάς του πως θα έπρεπε να είχε φιλήσει τον Λιονέλ Μέσι αντί να τον εξοργίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ρικέλμε παρενέβη στην κόντρα μεταξύ του συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι και του πρώην τεχνικού της Ολλανδίας Φαν Χάαλ και αναφέρθηκε στη νίκη της Αργεντινής στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο μήνα.

«Νομίζω ότι ο Φαν Χάαλ είχε αναφερθεί στον Μέσι πριν από τον αγώνα», δήλωσε ο Ρικέλμε στο TyC Sports.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να τον εκνευρίσεις. Είναι προτιμότερο να τον αγκαλιάσεις, να τον φιλήσεις, ώστε να μην θέλει να σε νικήσει.

»Όταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο θυμώνει, δεν έχεις καμία πιθανότητα να τον νικήσεις. Είναι αδύνατον. Γι’ αυτό η δήλωση του Φαν Χάαλ για την Αργεντινή ήταν πολύ καλή για εμάς. Αλλά κακή για εκείνους. Επιπλέον, ο Μέσι έχει ένα πλεονέκτημα γιατί, όταν θυμώνει, δεν αποβάλλεται όπως άλλοι παίκτες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!