Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε προσπαθήσει να πάρει τον Μάρτιν Όντεγκαρντ στη Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με Νορβηγό παλαίμαχο.

Οι φιλοδοξίες του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να απέτρεψαν την ευκαιρία να υπογράψει τον Μάρτιν Όντεγκααρντ όταν ήταν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου.

Αποκαλύφθηκε από τον… ειδήμονα της Μπουντεσλίγκα, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ ότι ο Γκουαρντιόλα τον ρώτησε το 2015 αν θα μπορούσε να βοηθήσει στην απόκτηση του Όντεγκαρντ, σε μια προσπάθεια να τον πείσει να έρθει στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Φιόρτοφτ, όμως, είχε μια απάντηση για τον θρυλικό προπονητή, η οποία τελικά αποδείχθηκε προφητική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στην Sport Bild, ο Φιόρτοφ αποκάλυψε τη συνάντησή του με τον Γκουαρντιόλα το 2015, όπου συζήτησαν για τον συμπατριώτη του Νορβηγού, Μάρτιν Όντεγκαρντ:

«Όταν ήμουν με την Μπάγερν στο προπονητικό κέντρο στο Κατάρ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα με πλησίασε, έβαλε το δάχτυλό του στο στήθος μου και μου είπε: “Πρέπει να τον φέρεις στην Μπάγερν, θα τον κάνω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο”»

«Του απάντησα: “Υπάρχει ένα πρόβλημα, γιατί σύντομα θα φύγεις κι εσύ ο ίδιος από την Μπάγερν Μονάχου”. Τότε σώπασε και με κοίταξε έκπληκτος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!