Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε στο συμβάν της Τούμπας το 2018.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε συνέντευξη στο ισπανικό «Coaches’ Voice» όπου μίλησε για το περιστατικό που συνέβη στην Τούμπα το 2018 και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ:

«Είχα στείλει τους παίκτες στα αποδυτήρια όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ (σ.σ. Ιβάν Σαββίδης) μπήκε στον αγωνιστικό χώρο περικυκλωμένος από σωματοφύλακες. Καταλάβαμε ότι είχε το όπλο όταν οι εικόνες του περιστατικού άρχισαν να φτάνουν στα κινητά μας τηλέφωνα. Εκείνη τη στιγμή σκεφτήκαμε “Φανταστείτε ότι αυτός ο άνθρωπος μέσα στο θυμό του αποφασίζει να το βγάλει”.

Περάσαμε τρεις ώρες στα αποδυτήρια. Ευτυχώς η συμπεριφορά των παικτών και των δύο ομάδων ήταν πολύ καλή και δεν υπήρξαν προβλήματα. Ακόμα αναρωτιέμαι πώς έφτασε σε αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ έχει το υπόβαθρό του σε αυτό που συνέβη σε όλη τη σεζόν.

Στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στην Τούμπα ήμασταν ισόπαλοι στο μηδέν, αποτέλεσμα που άξιζε τον κόπο, μέχρι να βάλουν ένα γκολ. Ωστόσο, ο διαιτητής σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο και πήγε στην άκρη για να μιλήσει με τον βοηθό του. Μετά από αρκετά λεπτά, ο διαιτητής αποφάσισε να το ακυρώσει θεωρώντας ότι ήταν οφσάιντ. Εκεί μπήκε πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πρέπει, όμως, να είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο ή την κοινωνία του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!