Η Ίντερ κρατάει τον Νταρμιάν στο Μιλάνο και αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «νερατζούρι».

Ο Ματέο Νταρμιάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι από τις βασικές επιλογές του Σιμόνε Ιντζάγκι για την αμυντική γραμμή των Μιλανέζων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ομάδες της Αγγλίας προσέγγισαν την ομάδα του Μιλάνου για τον 33χρονο Ιταλό διεθνή μπακ. Ίντερ

Ωστόσο, η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει, όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, ο οποίος δήλωσε πως δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να μπουν οι υπογραφές για την επέκταση του συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, για έναν ακόμη χρόνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!