Σύμφωνα με την Equipe, η Μονπελιέ έδωσε διορία 48 ωρών στον Ολυμπιακό για να απαντήσει στην πρότασή της για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ απασχολεί αρκετές ομάδες της Ευρώπης και πλέον η υπόθεσή του δείχνει πως πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με την Equipe, η Μονπελιέ κατέθεσε πρόταση στους ερυθρολεύκους για την απόκτηση του Μολδαβού αμυντικού ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς περίπου στα 3,5 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η γαλλική ομάδα έχει θέσει διορία 48 ωρών προκειμένου να απαντήσει ο Ολυμπιακός.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Φέτος έχει ήδη καταγράψει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!