Ο Ζεράρ Πικέ συνεχίζει το... πικάρισμα στην Σακίρα και έκανε την πρώτη επίσημη ανάρτησή του με τη νέα του σύντροφο στο Instagram.

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα είναι αναμφίβολα το σήριαλ που μονοπώλησε το τελευταίο χρονικό διάστημα την επικαιρότητα. Μετά τον χωρισμό τους, οι δύο πρώην σύντροφοι αντάλλαξαν αρκετά… χτυπήματα. Την αρχή έκανε η Κολομβιανή τραγουδίστρια με το τραγούδι που… dissαρε τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή. 

Και φυσικά, ο Πικέ δεν έκατσε στα αυγά του. Εκμεταλλεύτηκε την αναφορά της Σακίρα στα ρολόγια Casio και τα αυτοκίνητα της Renault, τα twingo και το πικάρισμα πήγε… σύννεφο.

Τελευταίο του… χτύπημα ήταν το χθεσινοβραδινό του post με τη νέα, εντυπωσιακή σύντροφό του. Ο Ζεράρ Πικέ δεν είχε πραγματοποιήσει ανάρτηση όπου φαίνεται το νέο του αμόρε, αλλά  όπως φάνηκε ήρθε η ώρα και έκανε την κίνηση… ματ.

Το κουμπί του like έχει πάρει… φωτιά αφού έχει ξεπεράσει ήδη τα 2.5 εκατομμύρια likes, σε ένα προφίλ με μ.ο. likes τις 700.000. Μόνο το «αντίο» του στη Μπαρτσελόνα έχει συγκεντρώσει περισσότερα likes.

Δείτε τη φωτογραφία του Ζεράρ Πικέ με τη νέα του σύντροφο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Piqué (@3gerardpique)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!