Προσωρινά εκτός της Μπασκόνια τίθεται ο Πιέρια Χένρι, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα.

Φάκελο σε βάρος του Πιέρια Χένρι άνοιξε η FIBA. Ακόμα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ έθεσε τον Αμερικανό γκαρντ σε διαθεσιμότητα, με την Μπασκόνια να διακόπτει το συμβόλαιό της με τον παίκτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα της Βιτόρια εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέλυσε όλα όσα έχουν συμβεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στο θέμα του Πιέρια Χένρι:

«Με αφορμή τη διενέργεια ελέγχου ρουτίνας αντιντόπινγκ στον παίκτη Πιέρια Χένρι από τις αρχές της FIBA, η FIBA συμφώνησε να ανοίξει φάκελο για τον παίκτη και την προσωρινή αναστολή της άδειας του μέχρι την επίλυση του θέματος. Τόσο ο φάκελος, όσο και η συμφωνηθείσα αναστολή δεν απορρέουν από το γεγονός ότι ο παίκτης έδωσε θετικό αποτέλεσμα στον έλεγχο αντιντόπινγκ για απαγορευμένες ουσίες, αλλά μάλλον απορρέει από διαδικαστικό ζήτημα.

Με δεδομένο ότι ο παίκτης έχει τεθεί σε προσωρινή διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση του εν λόγω φακέλου, η Μπασκόνια και ο Πιέρια Χένρι συμφώνησαν να τερματίσουν προσωρινά το υπάρχον συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, με εμπιστοσύνη σε μια γρήγορη και ικανοποιητική επίλυση του ζητήματος το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νέα ενημέρωση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!