Ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, «τρέχει» τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Άρη όπου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ασχοληθούν και με τα μεταγραφικά ζητήματα ειδικότερα με την περίπτωση του εξτρέμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο τραπέζι έχουν «πέσει» τα ονόματα των Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ, του Ταβσάν της Ναϊμέγκεν, του Ναθαναέλ Εμποκού της Ρεμς αλλά και κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο και σκοπεύει να κλείσει την περίπτωσή του όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!