Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να βοηθήσει την Αλ Νασρ η οποία ηττήθηκε 1-3 από την Αλ Ιτιχάντ στο «Κινγκ Φαρντ» και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Super Cup.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο δεύτερο επίσημο ματς με την φανέλα της Αλ Νασρ και η ομάδα του απέτυχε να προκριθεί στον τελικό του Super Cup.

Στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο «Κινγκ Φαρντ» του Ριάντ, η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε με 3-1 της Αλ Νασρ κι εξασφάλισε το «εισιτήριο» γοια τον τελικό της Κυριακής (29/01), όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Φέιχα (με γκολ του Παουλίνιο στο 21΄ νίκησε 1-0 την Αλ Χιλάλ).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον αγώνα με την Αλ Ιτιχάντ ο CR7 είχε κάποιες επιθετικές προσπάθειες, αλλά δεν ήταν απειλητικός προς την αντίπαλη εστία. Ο Ρομαρίνιο με γκολ και ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών.

Παρά τη μείωση του σκορ από τον Ταλίσκα, στις καθυστερήσεις του ματς ο Μουχανάντ αλ Σανκιτί «σφράγισε» την πρόκριση της Αλ Ιτιχάντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!