Ο Γιούργκεν Κλόπ επανέλαβε την πίστη του στη Λίβερπουλ, παρά την κακή φετινή σεζόν τονίζοντας πως είναι σε μεταβατική περίοδο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επανέλαβε την πίστη του στη Λίβερπουλ, παρά την κακή φετινή σεζόν, και το καλοκαίρι θα επιβλέψει τις σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται αλλαγές, αλλά αυτές δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μια ημέρα:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η ομάδα σίγουρα είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Χρειάζονται αλλαγές, αλλά οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν πως αυτές δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μια ημέρα», τόνισε ο Κλοπ και συμπλήρωσε:

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για να επιστρέψει η ομάδα στις εμφανίσεις που όλοι θέλουμε, αλλά αυτό θα χρειαστεί χρόνο και αρκετές αλλαγές.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!