Απίστευτη ατυχία ο Άρης - Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μανού Γκαρθία, χάνει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Δυσάρεστα νέα εισέπραξε σήμερα ο Άρης για τον τραυματισμό που υπέστη ο Μανού Γκαρθία στον δεύτερο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Ολυμπιακό (25/1).

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος αντικαταστάθηκε ένα τέταρτο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού. Θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν το γεγονός αναφέροντας: «Η ατυχία δεν έχει τελειωμό… Ο τραυματισμός του Μανού Γκαρθία στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά εκτιμήθηκε. Ο Μανού Γκαρθία υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα ήταν δυστυχώς πολύ δυσάρεστα. Ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!!!

Μανού κουράγιο… Θα γυρίσεις πιο δυνατός!». Άρης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!