Άρης - Ολυμπιακός: Τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Άλαν Πάρντιου δεν βρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου λόγω των δακρυγόνων.

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου Άρης και Ολυμπιακός έδωσαν μία τρομερή «μάχη». Ωστόσο, στο τέλος νικητές αναδείχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ που σημείωσε ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί.

Παρόλα αυτά στο τέλος έγιναν κάποια επεισόδια με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Άλαν Πάρντιου να μην βρεθούν στη συνέντευξη τύπου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση από τους ανθρώπους του Άρη, ο Βρετανός τεχνικός δεν ένιωσε καλά και γι’ αυτό δεν βρέθηκε στη συνέντευξη. Αιτία για την αδιαθεσία του στάθηκαν τα δακρυγόνα που έπεσαν έξω από το γήπεδο.

Στη θέση του πήγε ο συνεργάτης του, Τόλης Τερζής:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση του πέναλτι, αν σκοράραμε εκείνη την ώρα, και με τον Ολυμπιακό με κόκκινη θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι. Είχαμε τον κόσμο μας και τον στεναχωρήσαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι χάσαμε φάσεις, στο δεύτερο μέρος ήμασταν εξίσου κυρίαρχοι και δεν καταφέραμε δυστυχώς να σκοράρουμε. Αν έμπαινε το 1-0 θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι.

Ο Γκρέι ένιωσε καλά και γι’ αυτό πήρε την μπάλα να εκτελέσει. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Συγνώμη από τον κόσμο που τους στεναχωρήσαμε ξανά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άρης – Ολυμπιακός. Άρης – Ολυμπιακός.