Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξαναχτύπησε αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να φάει χταπόδι με την Μάργκοτ Ρόμπι στην Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να… γκρεμίσει το Ίντερνετ με την πρόσκληση που απηύθυνε στη Μάργκοτ Ρόμπι να παρακολουθήσει έναν αγώνα του στο Australian Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης αλλά έχει μαγνητίσει πάνω του τα βλέμματα και για το ιδιαίτερο φλερτ στη γνωστή ηθοποιό.

Το Eurosport που μεταδίδει το Australian Open τον επέλεξε για μερικά δυνατά κουίζ τα οποία έχουν σχέση με την γεωργαφία, τους ηθοποιούς και το φαγητό στην Αυστραλία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στην πλειοψηφία τους τις ερωτήσεις αν και… γκέλαρε αφού δεν αναγνώρισε τη Νικόλ Κίντμαν.

Ερωτηθείς για τις αδυναμίες του, δήλωσε ότι του αρέσει το μπάσκετ ως άθλημα, επέλεξε ως αγαπημένο τραγουδιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ηθοποιό την Μάργκοτ Ρόμπι. Το αγαπημένο του φαγητό αποκάλυψε πως είναι το χταπόδι ενώ κάλεσε τη Μάργκοτ Ρόμπι για να της κάνει το τραπέζι με χταπόδι.

«Να έχω δείπνο τρώγοντας χταπόδι με την Μάργκοτ Ρόμπι στην Ελλάδα» είπε για τον αγαπημένο του συνδυασμό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!