Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ρεπορτάζ Ισπανού δημοσιογράφου.

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ο Λιονέλ Μέσι έχει ρίξει… πόρτα στην Παρί Σεν Ζερμέν και θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα.

Στη Γαλλία συνεχίζουν να αισιοδοξούν πως ο Αργεντινός επιθετικός θα δώσει τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές. Το ίδιο παρουσιάζει στο ρεπορτάζ του και ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ο Ζεράρ Ρομέρο δεν συμφωνεί. Ο ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα επιμένει πως ο Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο Καμπ Νου. Το ρεπορτάζ του αναφέρει πως ο 35χρονος έχει έρθει ήδη σε επαφή με τη διοίκηση Λαπόρτα.

Παρά τις διαταραγμένες τους σχέσεις, ο Λιονέλ Μέσι θέλει τόσο να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα που δέχθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Λαπόρτα και να συζητήσουν τα της επιστροφής του. Κι έτσι έγινε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!