Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται από την Έβερτον για την αντικατάσταση του Φράνκ Λάμπαρντ είναι και αυτό του Κάρλος Κορμπεράν.

Αρκετές αναταραχές υπάρχουν στο στρατόπεδο της Έβερτον. Μετά την απομάκρυνση του Φρανκ Λάμπαρντ και το «ναυάγιο» με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, υπάρχουν πολλά ονόματα που εξετάζονται. Ένα από αυτά είναι και του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 39χρονος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην Γουέστ Μπρομ, με την οποία μετρά 9 νίκες σε 12 αγώνες στην Championship.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την άλλη εξετάζεται και η περίπτωση του Σον Ντάιτς που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπέρνλι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Κάρλος Κορμπεράν